HORGÁSZTÓ

 

 

A horgászat általánosságban nappal érvényes, azomban a nyári hónapokban lehetöség nyílik éjszakai horgászatra is, söt kombinált jegy vásárlása esetén (Minimum 4 fö), elözetes telefonos, vagy személyes egyeztetést é a horgászjegyek megvásárlását (pl. banki átutalás) követöen csütörtöktöl vasárnap estig való folyamatos horgászat is megengedett... ezen jegyek vásárlása esetén lehetöséget biztosítunk sátorozásra, fözésre, elektromos áram és hütöszekrény használatára, tisztálkodásra és remélhetöleg mindenfajta felmerülö igényeikre...

 

Technikai adatok.

 

A tó 1,04 ha nagy, talaja kemény agyag, akadóktól Mentes. Mélysége 1,40 és 2,80m között van. Legsekélyebb a befolyó gátnál, legmélyebb pontja a leeresztö zsilipnél van. A horgásztavon 28 számozott horgászhely került kialakításra. Ezeken a horgászhelyeken kívül horgászni szigorúan Tilos! A horgászhelyekhez kialakítottunk ülö alkalmatosságokat, bottartókat; helyenként asztallal, esöbeállóval. Monadunk Sem kell, hogy a horgászhelyek tisztán tartása és ezen értékek megbecsülése a horgászok számára is egyértelmü feladat.

A Horgásztó.

 

Horgásztavunk alapos kutatások és elözetes felmérések alapján lett kialakítva. A tervezési, talajmechanikai munkákat a pécsi vízügy szakemberei végezték. A terület adottságai kiválóak voltak egy tó kialakításához. A kezdetektöl fogva vízzel borított terület Volt, így a vízzáró talajréteg is rendelkezésre állt.

 

 

 

..a környezet tisztán tartása, a hulladéknak a megfelelö hulladéktárolóba való elhelyezése, a vízszennyezés elkerülése, a kialakított kényelmi eszközök nem rongálása, a horgászhely tisztán és rendezetten való elhagyása..

 

Mivel magam is kisgyermek korom óta horgászok, (versenyszerüen) a horgásztó és az öt körülölelö szabadidöpark tervezése során rengeteg dolgot szem elött tartottunk, melyek a horgászok számára nagyon fontosak, és az abszolút horgászélményt tartják szem elött..

 

 

Horgásztavunkon a horgászat a kolompszó elhangzása után kezdödik, és a kolompszó elhangzásáig tart! Kivételes esetekben a kolompszó a nap bármely szakában elhangozhat (bármilyen okból), ennek hallatán a horgászok azonnal a horgászatot beszüntetni, és a halörháznál jelentkezni kötelesek. Megértésüket és együttmüködésüket elöre is köszönjük!

 

Halörházunk mindenféle modern horgászati eszközzel felszerelt, amennyiben segítségre van szüksége, kérjük jelezze, jövünk! Óriási merítöszák, pontymatrac, mérleg, semmi Sem akadály..., ha idöben Jelez!

 

Halörházunkban lehetöség nyílik továbbá csalik, etetöanyagok, horgászfelszerelések, alyándéktárgyak, különbözö alkoholmentes és alkoholtartalmú italok vásárlására is.

Aranyhal-Nagyberény Kft

8656 Nagyberény

Fö utca

Tel : 0036/20/9394184

E-mail: info@aranyhal-nagybereny.eu

tsomodari@yahoo.de

Powered by Merlin